PAVEMENT CONSTRUCT

Răspunsul cerinţelor tale

Pavement Construct se axează în principal pe construcții rezidențiale noi în Constanța și în vecinătatea orașului Constanța. Cu o echipă de ingineri și constructori profesioniști, lucrând cu colaboratori de încredere, Pavement Construct aduce pe piață proiecte rezidențiale de locuințe noi, accesibile și de foarte bună calitate. De la primul proiect rezidențial realizat și până în prezent, Pavement Construct continuă să ofere clienților soluții imobiliare ce reflectă un standard de calitate înalt precum și servicii de consultanță financiară și de amenajare.

CALITATE, SERIOZITATE & PROFESIONALISM

Pavement Construct beneficiază de o experiență vastă în domeniul construcțiilor civile & industriale, management modern, profesionalism și de o echipă tehnică creată cu scopul de a implementa cele mai noi tehnologii și de a produce ansambluri rezidențiale adaptate nevoilor urbane contemporane.

Pavement Construct este o companie românească cu sediul în orașul Constanța și cu capital integral privat, constituită în anul 2006. Profesionalismul echipei de specialiști ai firmei, varietatea gamei de servicii, promptitudinea termenelor de execuție, cumulate cu o politică de prețuri avantajoase și experiență vastă în domeniul construcțiilor au propulsat compania noastră într-o poziție de top pe piața de profil.

Societatea Pavement Construct oferă clienților săi soluții de proiectare, consultanță și construcții civile & industriale complete, la cheie sau după caz, soluții adaptate specificului cerințelor fiecărui client în parte. Accentul se pune pe lucrări și servicii de calitate, seriozitate, profesionalism, precum și pe respectarea termenilor contractuali. Experiența specialiștilor din echipa Pavement Construct este o garanție în acest sens.

ÎȚI DOREȘTI UN APARTAMENT ÎN ANSAMBLUL REZIDENȚIAL SENTINEL RESIDENCE?

Asigură viitorul familiei tale, te așteptăm!